Proizvodi s kojima je lijepo i ugodno živjeti!


O nama

ured-webStolarija “Crndić” je obiteljski obrt u kojem se iskustvo i znanje prenosi tradicijski. Drago nam je što Vam možemo ponuditi naše proizvode od masivnog drveta za uređenje kako poslovnih tako i privatnih interijera i eksterijera.

Stolarija “Crndić” započela je s radom 1994. godine, a razvila se iz male obrtničke radnje specijalizirane za preradu masivnog drveta .

Dugogodišnjim radom, iskustvom i stručnošću dokazali smo kvalitetu i pouzdanost naših proizvoda i usluga te tako stekli povjerenje i suradnju s uglednim poslovnim  kooperantima u zemlji i inozemstvu.

Sa stručnim timom radnika i kompletnom tehnološkom opremom i strojevima koje posjedujemo u mogućnosti smo odgovoriti na posebne zahtjeve kod narudžbe, izrađivati serije proizvoda, razviti potpuno nov proizvod, izraditi unikat iz standardnog artikla, i ostale vrste namještaja kako bi kupac ostvario svoje ideje, želje i zamisli.

Njegujemo tradiciju izrade kvalitetnog masivnog namještaja, jer unosi ugodu i toplinu življenja .

Kvalitetu i vrijednost naših proizvoda do sada su prepoznali mnogi. Našim smo namještajem opremili konobe, vinoteke, uredske prostore, restorane, apartmane , urede i naravno obiteljske kuće . U našem programu nalazi se i rustikalni namještaj koji je u zadnje vrijeme veoma tražen na tržištu.

Zahvaljujemo se svima koji su pridonijeli našem razvoju:  kupcima, kooperantima, zaposlenicima i prijateljima našeg obrta.

Namještaj – po mjeri
U mogućnosti smo Vam ispuniti sve Vaše želje, izraditi namještaj po mjeri, što više i prema Vašem crtežu. Isto tako nudimo i restauraciju starog namještaja. Za izradu svega namještaja upotrebljavamo sve vrste masivnog drveta  U namještaj ugrađujemo sve vrste modernog i klasičnog okova.

Za sav namještaj vršimo uslugu dostave i montaže.

Odlučite se na proizvode Stolarije “Crndić”.

“PROIZVODE S KOJIMA JE UGODNO I PONOSNO ŽIVJETI”!

Be Sociable, Share!