Proizvodi s kojima je lijepo i ugodno živjeti!

Usluge

Vršimo uslužno sušenje svih vrsta drveta u debljini 20-50 mm vlažnost može biti neograničena.

Proizvodi

Izrađuje se od masivnog drveta. Površinska (završna) obrada može biti gruba (četkana) koja odaje starinu i glatka koja se preporučuje za meke vrste drveta (lipa, jagnjed-čićkovina,trešnja, orah…) sve ovisi o vašem izboru.

Unikati

Proizvodimo unikatne drvene proizvode iz trupaca, zadržavajući njihove prirodne forme kao i vidljivu strukturu drva. Ovi se masivni proizvodi idealno uklapaju u rustikalne stilove uređenja, ali i moderne ambijente, u kojima postaju naglasak prostora svojim organskim formama.

O nama

Stolarija Crndić je obiteljski obrt u kojem se iskustvo i znanje prenosi tradicijski. Drago nam je što Vam možemo ponuditi naše proizvode od masivnog drveta za uređenje kako poslovnih tako i privatnih interijera i eksterijera. Stolarija Crndić započela je s radom 1994. godine, a razvila se iz male obrtničke radnje specijalizirane za preradu masivnog drveta. Dugogodišnjim radom, iskustvom i stručnošću dokazali smo kvalitetu i pouzdanost naših proizvoda i usluga te tako stekli povjerenje i suradnju s uglednim poslovnim kooperantima u zemlji i inozemstvu.
Pročitaj više...